Friday, February 15, 2008

13,14 n 15 feB 2008

adoii..penat je aku tulis pjg2 hr tu..tetiba xleh nk send plk. sengal btol la bband nih..hr nie br dpt.. x byr kang br tau~ punyer la byk idea mencurah2 hr tue.. tetiba xleh nk send plk.. xpe2..so hr nie aku qadha balik pe yg aku nk pOst dua hr lps huhu~


::raBu,13 feB 2008:: 
eii..malu la plk nk citer kat sini ikut kn hr tu aku da tulis pe yg sbenarnye berlaku pd 13hb ni..title dia aku letak : everybody lies bkn main pjg lagi aku taip..dekat2 9 harkat jgk la..hak3 tp,tiba2 dia xleh nk send plk... so aku kire mmg xleh nk citer kat sini la kot..hehe. xpe la..bia aku sorang je yg tau..kang da tulis pjg2 xley nk send lagik..aku tumbuk je bband nih..huk3~


::kAmiS,14 feB 2008::
aaaaargghh... mcm yg aku ckp kat entry yg sblm nie mejar da janji nk bg asgmnt..so hr nie beliau mengotakan jnji nye.. sgguh rajin beliau membahagikan grup2 asgmnt nih.. sib baik aku dpt ngn irah (rumate ku-hai irah...hehe) keje nye,kitorg kene wat valuation 4 factory-heavy industry.. aiseh..masuk kilang la plk pasni.. smalam p anta borang kuota pengetua.. lyk ke dpt kuota nih?? wat karangan pon pdk je.. x reti nk bodek ape lg.. tolong la pilih sy...sem dpn je lg sy nk dok k11 nih pastu da nk kene p praktikal plk..hu3~ x mcm cik kiah kite,pjg smpai lbh 100 pp rasenye.. (nape nmpk kurus je gmbr yg ko print smalam?...hik3)


::jUmaat,15 fEB 2008:: 
hr nie la kn?? huhu.. bukak je blogspot nih tibe2 nmpak de org post komen kat aku.. hik3~ nk gelak dulu.. hak3~ kanda2..bkn dinda xnk bgtau la.. actually page nih still under consruction..hehe ampun kn dinda,kanda~ :p kanda pon xde nk online.. p dating la tu kn?? hehe~

No comments:

Post a Comment