Monday, March 17, 2008

se'Blast 08

aiyyooooo..byk hr dah x membebel kat sini so ptg nie aku akn stat bebelanku dgn membukak topic psl dinner smalam..name nk gempak.. weh..jap eh.. basuh baju sat.. lallaala~ okeh..dahh... kite smbung bebelan yg tergendala td.. nama nk gempak... "Malam se'Blast 08"
tema: celebrity---->kitorg tmbah ckit jd celebrity berhari raye tmpat: DSI---->ok la drpd pdg kwd palapes thn lps kenyang2..mmg kenyang mkn2 smalam siap tmbah2 lg..hak3 pdn la byr 10 hinggit.. puas ati..da la kene pkse gi..
n klau sesape yg pegi smalam backdrop kat ats stage tu,aku la yg bwat ..ngn bdk2 lain lg la..he3 soooo...dinner tu agk ok la drpd dinner thn lps yg bosan sgt2.. but berlaku suatu kejadian yg telah mmbuatkn aku cuak d saat2 akhir.. ..tiket masuk aku ilang...!!! tercicir kat mane pn aku xtau la.. bOngok nye tket..tyme2 cmni lak nk nyuruk bwh kapet xde.. bwh katil xde.. ats locker xde.. celah kasut pn xde.. cuak gler beb..ilang mOod aku nk g dinner..da la kat situ ade num cabutan btuah kang klau num 496 btuah caner?? aku nk grand prize tu.. tv yg dr. che rOzid sponser..huk3 namun,stelah d report kat azwa n beliau berkata bhawa 'asl igt num je dah.." aku pn pegi la jgk..sib baik la yg jge bhgian dftar tu knal ngn aku..so, lps la kat situ..hu3 hmm..tema lak xleh blah... clbrity tp cner blh masuk elemen2 gamelan tu.. konpius aku..hi3..ape2 aje la korang.. kesimpulan nye.. 1) nk siapkn ape yg patut sblm aku blik umh hr rabu nie 2) hp aku weiii...pami..tolong baiki hp aku~

No comments:

Post a Comment