Monday, March 31, 2008

xx[Kuning Giler Kuasa]xx

actually mende yg aku nk post hr nie berkaitan dgn tajuk kat ats tuh.. tp sbb aku ni kn baek hati n sopan satun org nye so aku rase x patut plk post kat sini [wlpn aku tau xde org bace] hak3.. arrghh.. x kire..nk post jgk sbb mmg x tahan dgn prangai gile kuasa dia tuh..tolong la..ko igt dgn 3-4kerat penyokong ko bole dpt?? Kuning..kuning..apsal ko nie? dr dulu smpai skg ko x abes2 ngn prangai giler ko tuh..gile kuasa x bertempat..sbb tuh ko kene reject..dh prangai wat org menyampah ngn ko..for ur info ye cik kuning..aku akn jd org 1st yg membangkang sebangkang-bangkang nye nnti ek..ko tgk je la..oOohoo..pstuh ade hati nk pggil kitorg sume..rmai2..duduk bincang psl kuasa yg ko gler kn sgt tuh..tp ko x pggil sumer kn?? hak33..ko mmg mengong la kuning..ape nk jd ngn ko ek..ha..satu lg aku nk pesan kat ko..watchout dgn org yg ko dok story mory tuh sbb diorg sumer akn report kat aku gak nnti..aku x suroh pn tp dh diorg nk bgtau kn..so aku tadah telinga je la..huk3... moral of da story=jgn gler kuasa,Allah marah,mmber menyampah!! huh!! puas ati da lps geram kat sini..rase cm nk tulis lg..tp da lupe..to be continue~

2 comments:

  1. aku baca..aku baca...hahaha....

    kesian..aku tolong tambahkan komen...hehe...

    ReplyDelete