Sunday, April 6, 2008

++rilep mode++

nok wat gapo hr ni eh.. hmm..nk dok rilep2 jah sero spanje hr neh.. 2hr dh dok berbengkel nga sep2 ni (bengkel siapkn asgmnt) huhuuu sib baek la bengkel pak hamid tu cancel kalu dop gap x siap dh sero asgmnt hk bertambun neh aishh..rilep2 nie stdy byk dh ko nk exm zatie weii?? =dop lg!!!~ aisehhh..sedakk nyo nk rilep2..kalu pndai xpo.. hukk3~ nk wat gano.. acu buko buku skit gap menguap slalo.. hehehe smale pum dok laye af jah x ajim2 tgk af sblm nih sero nk tgk smale sajo nk realease palo otok skit huhuu~ laye jah la wlpn x sedak prase soro sedak sep dio nk jluwok aku dgr sajo jah main angin sep nih hukk33~ pahtu dok msg2 nge sep nie sapa kol 3am bgun pg kol 9am hehehehe pahtu supo skalo la bgun pg bukok ym nga blog neh tiba-tiba.... eit,ado offline msg kat ym aku?? sapo yo plk nehh.. fairuzcrazymaniac: http://ennaii.blogspot.com fairuzcrazymaniac: hahahahaaha fairuzcrazymaniac: finally found your blog gitu la lbh kure msg dio peruuuzzzz!!!!!!!!!!!!! aisehhhh gano yo bleh tau blog aku neh... dh la byk aku dok membebel ngarut2 sini dok ngato ko pak hamid..
suko ati la kn..
blog aku..heehehhee
wep,mu jge nk report ko pak hamid plk
aku culik kemma mung nati heh33 gni la nk oyt.. kalu sep mung nk tau gap x rmai pon hk sedar kewujudan ennaii.blogspot neh sbb tu aku dok sedakk membebel mengarut..mengutuk dsb sini.. hek33.. bbrp ore jah hk tau mls aku nk promote ko ore rmai buke ado gapo hk sedakk pum.. pah so lg,kalu x pehe bhaso klate bazir maso jah sep mung baco blog neh hikk33 bereh..to be continue~ p/s=peruzz..ajar aku gano nk private blog nie heheheheh~

2 comments:

  1. rilek...aku takkan hebohkan apa yang kau tuliskan dalam blog ni ok..

    citer dalam blog hanya akan disebut dalam blog aje..takkan dibawa ke luar..ok?

    lagipun aku memang suka baca blog orang...tak kesahlah kau nak tulis dalam bahasa kelantan ke, sebab aku still paham lagi walapun cuma 90% maybe..

    lagi satu, jangan kau coba culik gewe aku deh..hahaha...

    ReplyDelete
  2. hahaha..bagos2..xyah nk heboh2 kat luar dr blog nie k..

    bagus jgk la kalo ko paham base klate..tp klau x phm jgn malu2 nk tnye..takot ade yg salah phm lak nnti.. hohhohoo

    lg satu gak..jgn risau,ak x culik gewe mung tuh..hahahaha

    ReplyDelete