Monday, May 26, 2008

oB-seSi

sape tgk nona kat tb 3 kmarin?? sila angkat kaki!! he3..sbnarnye ak bkn lyn sgt citer tu..tp kmarin tetibe je dgr si bdk purah,zazie tu jerit kat dapur...ak igt ko gapo..rupo2nyo dio tgk rcgn nona hok tgh tunjuk org yg oBses ngn kaler pINk!!!ape lg,ak pn menjerit gak lar..sumer brg2 dio kaler pink..nak2 dale bilik dio..buleh jd pink ank mato kalu tgk..baju2 xsoh oyap la..meme waner pink punyer..cadar,perfume,sikat,bantal,bear.. skuter n kete kelisa dio pon waner pink.. pagar hiasan kat pokok umh dio pn kaler pink jgk..aiyakkk!! meme obses giler ah..kalo pompuan xpe,ak paham..masalah problem nyer.. insan yg obses giler ngn kaler pink tu LELAKI!!! tp ak tgk dia x mcm pondan lak..muahahhhaa..meme geli dowh ak tgk..sempat gak dia ckp yg dia x kisah pn ape org nk kate sbb dia mmg giler ngn kaler pink nih n dia rase unik sgt bile lelaki suke kaler pink..hak3..giler pnyer obses ah dia ni..hahhaaha citer psl obses ni mcm2 org yg obses ngn ssuatu..ade yg obses ngn kucing,kete, vespa, blog, kecantikan,bola, rokok--obses gak ke??..n mcm2 lg..sbg makhluk tuhan yg normal,ak pn ade gak habit ni suatu ketika dahulu..heh3..tp xde la segiler mamat pink tuh..ak suke banget sama 'emily the strange'..bg sape2 yg xtau ape tu emily the strange..korang leh tgk kat website beliau sdiri..www.emilystrange.com...siap jd fan lg taw..hah3..korang bace la sdiri kat situ ek..ak pn ade gak link'n beliau kat sbelah nie..pjg lak kalo ak nk citer satu2 kat sini..huh3..nie la cik emily the strange...

 
+korang penah tgk dia??+

 ak stat jatuh chenta ngn cik emily ni tyme matrix dlu..n mula mengumpul item2 beliau..brg 1st yg ak beli ialah beg silang..beli kat alor staq..n bile blik klate lak ak da jmpe 1 kedai yg jual brg2 emily jer..hehhe..ape lg...hr2 ak pegi..xdpt beli,tgk pn jd la..he3..namun ak tetap laju menghulurkn duit kat tokei kdai tu utk dptkn brg yg ak suke..heh3..so far sumer brg2 dia ak ade..xde ar byk sgt..mcm baju,slipar,bandge,stiker,beg kecik,beg besau, frame, tmpt letak hp,keychain, earing n memacam ag ar..wallpaper sumer yg biase2 tu xyah citer la kn..hik3..smpai kn member2 ak pn dgn baik hati nyer sudi menghadiahkn brg2 emily kat ak coz diorg mmg tau ak obses ngn cik emily nih.. heh3..n brg2 tu dtg dr mcm2 tmpat dh..hu3..kat bwh ni antara koleksi beg2


emily yg ak ader..he3~ owhh.. lupe nk ckp..ak suke ngn emily ni sbb brg2 dia yg cool jer..xde kene mengena ngn imej emily yg agk gothic n scary tuh..ak kene bgtao kat korang sbb ade yg penah tnye ak: "eh,ko bdk emo ek?" hahhhaha..klako gler..nk2 lg ak mmg suke pkai all black.he3 bdw..skg ni ak jarang dh lyn cik emily sbb xde duit dh n mula menabung utk beli ssuatu..hih3..poyoz jer..tp baru2 ni ade org menghasut ak dgn mengatakn "ape kate mu letok emily tu kat kliso"..huh3..ak pon ade terpikir gak..n ak mula terbayangkn muke emily akn terpampang besar kat kete tu..hah3..tp nnti lar..bdget xde lg skg..ak kene kumpul dana n survey design2 yg best dulu..wait n see lah~ hehhe.. +ohh tidakk!! am i fall in luv a-gain with miss emily?? kwanG3~

7 comments:

  1. hahaha...pink dan lelaki..aku kenal sorang "lelaki" yang itu macam..hahaha...

    BTW, aku ade buat entri pasal pink ni dulu kat blog aku..kalau ade masa, carikla...

    ReplyDelete
  2. wahahaha.. dulu aku pun agak fan n obses nagan emily.... time skola menengah n dip... hehehehe.. sangat sronot n kewl ia itu kan?? tapi skang sudah terbehenti.. sebab... banyak sangat barang fake kat pasar malam yang kadang² tengok menyeketkan ati.. lalalalala... wut eve it is.. emily mmg cool... esp. kucim die yang sangat comey.. yeah...
    kalo kamu mau coppims barang emily banyak², kamu gi sungei wang plaza kat kay el... :) de satu kdai emily da strange... ehm... sangat gilo kat sane... saket pale+pening tengok barang dinum.. hehehehe.. kalo mau coppims gak, leh amek my membercard, de discount 20% for members.. (baikkan saye?)
    slamat meneruskan hobi anda...
    ha, letak kat ur klise, sangat kewl... then bawak gi utm.. musti gempaq pnye!!

    ReplyDelete
  3. peruz-ko pn suke pink kn??hak3..
    thn bile ko post?? jenuh lak nk cari satu2..hehhe~

    wanda-ala..apsal skg da x minat? kalu dop,bules g sopin nga wanda..he3..mmg pn skg da byk brg beliau yg d cetak rompak..ade ke emily jd kaler pink?? eeii..x ssuai!!

    owwh..kat SWP ade ek..nk keno g nih..pinje mmberkad wanda ar..he3..best2..

    2ar..kewl jer kalu letok kat kliso tu..so far xdop lg napok ore wat g2..but keno tgk budgeting dlu..he3..

    ReplyDelete
  4. kan ade kotak search kat blog aku tu..gunakan la sebaik mungkin ye..

    ReplyDelete
  5. ehn.. pe lagi.. letak la.. tapi me da penah nampak orang letak emily full set kat keter... kancil kot... tapi interior je ah... sangat chantek.. tapi make sure jangan bli siam punyo ya... sangat tak manis dipandang.. wakakakaka...
    lenim gune je lagi emily.. dlu, jaliah pun minat pe.. kami berkongsi minat ini la pada zaman dahulu... uhux.. :)
    alah, nak coppims leh je nak ambe ekot.. wakakaka.. sentiase on untuk coppimss... marila... marila...

    ReplyDelete
  6. owhh..jaliah pn minat ko.. bgus la,rmai2 suke emily..hehe..ok2 kalu nk g sopim nti ore ajk wanda..hehe

    ReplyDelete