Monday, July 7, 2008

""Lets sTaRt it aGaiN""

mhs da tamat dgn jaya nya..with a full of memories..smpai mati ak xkn lupa pengalaman jd ejen 011 nih...wlpn tersangat penat tp ianya sgt seronak..melayan adk2 yg baru nk kenal dgn utm n their 1st xperience jd budak u tentu nya byk menda yg diorg xtau...utm ni best adk2 oii.. x rugi korang pilih utm..hehhee..promote skit..

overall mhs kali ni ak rase sgt happening n havoc xpecially kat k11 coz thn ni kite dpt duk kat bhgn bwh dsi..bhgn dpn plk tu..nak2 bile tyme cheers..msti gempak la suara hafiz, si cheerleader tue..hih3..thn ni k11 menerima seramai 290 freshies dr fksg n fsksm..n of cos la termasuk junior2 dr cos aku-SGP...seramai 78 org..cos yg plg rmai skali d ikuti oleh cos geomatik, remote sensing, lad,geoinformatik n komp.industri dr fsksm...sumer adk2 k11 cumel2 n ensem2..hehee..tu antara sbb akak sronok..hahaaaha..x tertulis rasanye klau ak nk cerita sgala kisah mhs yg berlaku..klau korang nk tau jgk..join la mhs next year..huhhuu

sbg ejen plk ak tetap nk rasa gumbira wlpn byk memerah keringat,mengorbankn masa tido, minyak keta dan sbg nya demi adik2 ku terchenta..cewaahh..lg satu mcm x caya ak dpt work together dgn org2 yg ak br kenal dlm masa hmpir sbulan ni..thanx for jkm k11 coz sudi beri cooperate yg x berbelah bagi wlpn ak antara ejen yg bkn jkm join mhs nih...skg ak da kenal cner prangai d sebalik tabir korang smua.. heh3..korang mmg best~

last but not least very tQ to HEP kerana menganjurkn "Agent's Splash Day Out" kmarin kat La Stella water theme park,Starhill golf club n resort,Senai... ada xtvt dry games,wet games,karoke,penyampaian adiah n sijil serta makan2...tnc pn dtg skali..sggh sporting dato tnc kita..wa respect u dato'..hehhee..

and...hr ni klas dh pon bermula spt biasa..kul 9am td dh pn ada klas pak hamid (ah.kami terpaksa jmpe beliau lg)..pastu kul 11 td ade klas writing (klas ni majority pria..ha3..sronot2)...dan ak juga menerima byk call dr junior yg xtau klas diorg kat mana..yelah..baru lg kn kat fksg nih..huhhuu..ksian diorg..snior2 sumer pakat2 la tlg junior k...tunjukkan jln yg benar...he3..pstu jgn la kedekut nk share note ngn diorg..huhhuu~

3 comments:

  1. penat...
    klas x besh...
    susah nak paham...
    first class dah kene perah otak jwb kuiz...
    menci...menci...

    ReplyDelete
  2. semma-"bukak mata,bukak hati"
    ...Pak Hamid,2008

    peruz- oh abg konvo...

    ReplyDelete