Tuesday, July 8, 2008

SalasaTun & RabuTun

8 Julai 2Oo8, Salasatun hari ni hari kedua kami berkuliah..wlpn br 2nd day,para bebudak 3sgp dh pown diuji utk jwb kuiz..sbjek pe lg..x lain x bukan klas pak hamid kesygn kami lar..sem nih bliau ajar sbjek property market research..3 kdt woo.. siap ade lab lg..adess... klas dia yg td pn patot kul 2pm..pastuh tiba2 postponed plk smpai kul 4... biase lar tuhh..sape x kenal pak hamid..uhhhuuu... errmmm..kbykn lect sem nih muka2 baru yg x penah ajar kitorg lg.. contohnye encik nadzri,puan rosadah, dr.norhaya(PA aku), and dr.masdinah... hopefully mereka dpt ajar 3SGP dgn tekun dan sabar...yelar dgn kerenah ank2 student yg seramai 100 org neh.. rmai pompuan lak tue..tentunya kekecohan dan kebisingan akan terus berlaku... berlaku.. dan berlaku...huk33.. kat sini ak nk letak sbjek yg kitorg ambik sem nih.. 1) Analisis Ekonomi Makro Untuk Harta Tanah-3kdt 2) Pemasaran & Perejenan Harta Tanah-3kdt 3) Analisis Pelaburan Harta Tanah-3kdt 4) Penyelidikan Pemasaran-3kdt 5) Pembangunan Keusahawanan-2kdt 6) Writing for Specific Purpose-2kdt Jumlah=16 jam kredit abis je mhs hari tu,cmping junior SGP pula bakal menyusul...n ak skali lg akn turut cmping besama2 junior.. tp kali ni ak sbg timb.pengarah program...yg mana cik pengarah nye ialah nadia..heh3.. ni pn br je lps meting ngn cik kiah tue..begitu byk menda nk kene bwat..sib baik la ade kak jun and snior2 yg lain.. thanx yer..memandagkn junior thn ni tersangat la ramai,so ak harap senior2 dpt bg support utk menjayakan program kita yg terakhir nie...pasnih kite xkn handle program lg dah..huhhuu.. 9 Julai 2O08, RaButun cuti..!! cuti..!! hr ni adalah hari cuti utk rakyat jelata negeri johor..hehhee.. kerana telah termaktub dlm kalendar bahawasanya hari ni adalah hari hol almarhum sultan ismail.. so cuti je lah,dh org bg cuti (berkata kpd diri sendiri).. kerananya awl2 pg td ak telah menggelabah bgun setelah tidur kembali lps solat subuh...tnpa berfikir pjg,ak terus menuju ke bilik mandi kerana pada detik itu,jam ak telah menunjukkn pkul 7.15am.. sdg kn spatotnyer klas ak pd hari rabu ialah 8.00am...dann sebaik saja kaki melangkah masuk ke bilik air.. tiba2 ak teringat kn ssuatu... hari ni cuti laaarr..!!!! arrrghh..benci nye bgun awl.. hehee..itu la..xcited sgt nk p klas..smpai lupe hr ni cuti..namun,ak x terus tdo dh lps tu..pas bekfes ngn roti, ak turun utk bertemu dgn mis red dan menunaikan janji ak utk memandikn beliau..hmpir sbulan kot ak x basuh kete tu..ksian beliau...bz sgt hr tue..xde masa nk manja2 ngn beliau....dan dgn rasa syg dan tggungjwb ak terus kn niat ak yg dh lama tergendala tue..hehheee~ so,memandagkn hr ni cuti..ak nk kua soping brg2 keperluan ckit dan ketemu sama sdare yg x penah ak jmpe slama ni..hua3..jom..sape mao ikott..hehe

3 comments:

  1. hahaha...entri kau takde perenggan ke? juling bijik mata aku nak baca...

    ReplyDelete
  2. hoho bagus2 truskan berusaha..

    ReplyDelete
  3. peruz-sbenarnye ade..tp ak pn xtau nape bile post,perenggan2 sumer tu ilang..

    mR.cOach-mekasih2..doakn yer..he3

    ReplyDelete