Tuesday, September 16, 2008

perfect match??

Hr ni rmai pulak yg tnye saye :

“zatie,apsal ko alim sgt hr nie?”
“zatie, bkpo paka tudung gitu?”
“kakkaaakk…nmpak laen la hr nie…”

Whahhhahaa….korang nih..mcm2 la…Sbenarnye g klas td ak juz pkai tudung ke bawah…mkne nye xde la nk ‘sibar’ tudung tu ke belakang cam biase ak pkai…hak3…klako la korang neh..tu pn pelik ke?? Selain tu, diorg gak ade tnye ttg slipar puteh saye….Smpai ati diorg ckp slipar jamban….wuu…kecik ati saye…nk tgk slipar tu?? nti la saye upload kat sini...hohho~
.
.
.

Hurmmm..esk aktiviti kitorg ialah trip ke JB..jauh kan?? Hahhaha… ni adelah trip under pak hamid kesayangan ramai…. Best blajo ngan pak hamid ni…tiap2 sem misti ade trip p mane2… trip esk kitorg p Johor Land jer….area2 Jb ni jgk...developer tersohor tanah air…hohhoho….so pg2 besOk kitorg kene kumpul kat FAB… pkai bju kurung lak tu….panas laaa..tp nk wat cner..kang x pasal2 kene halau plk… kat sana diorg ckp layan ceramah jer….mybe dlm sejam lbh kot…x pown 2 jam…adoii~ masak la cmnih… bantai tdo pn best gak…hehhehe….pastu of coz la xde mkn2…poser kn…huk3… dgr2 siap ade site visit jgk… xtau la cner nk p site dgn baju2an kurung ini….hohhoho….pape pon..wait n see je lah besOk~

3 comments:

  1. tudung??
    sama je pada aku...kau tetap kurus kering gak..hahahaha...

    ReplyDelete
  2. haha. me pun prasan akan tudung yang anda pakai itu. hahaha. laen sket. slipar tak pasan plak. keskeskes.

    ReplyDelete
  3. peruz: cis..bg ckit lemak ko kat aku

    wanda: adess..anda pn prase kow... xyah la cek slipar aku...slipa buruk jah...tp ttp selesa d pkai..hehhee

    ReplyDelete