Thursday, October 30, 2008

exam mode

jadual exam 3SGP... slamat stdy.... jgn lupe dtg exm.... gud luck....

Sunday, October 19, 2008

seven wOnders

::ak telah d tagged dr cik dill....cek..cekk..cekidout..hehhee::

(sori..agk terabur ckit..xtau la pebende prob bspot ak neh..xleh nk ejas dh...adeii)

7 FAKTA MENGENAI SAYA.. ~x makan sayur ~bukan ank dato’ ~suke pd kedamaian ~suke amik gmbr,masuk dlm gmbr,edit gmbr ~homesick!...

~x suke pink ~saya menci e.x.a.m

7 PERKARA MENAKUTKAN SAYA.. ~kehilangan insan2 t’syg ~citer seram

~darah

~ kerosakan

~bencana alam

~naik bas…agk cuak laa

~virus!! Yg ni plg ak x suke!!

7 LAGU KEGEMARAN SAYA BUAT MASA KINI.. ~All Saints_Never Ever

~Laila’s Lounge_Mawar Khayalan ~Lucky_Jason Mraz ft Colbie Caillat ~Pink_so what ~Couple_say hi ~Jeffrydin ft One Nation Emcee_Mas Mona ~Brainstewz_Twinkle Away

7 PERKATAAN YANG SELALU DISEBUT OLEH SAYA.. ~awop tuu… ~hehhehee ~ahaks ~sumbakk aarr ~semma...jom makey!! ~owoh laaa

~weyy...

7 PERKARA YANG BERNILAI BAGI SAYA.. ~me,myself n i ~ma familia

~my glamour mis rEd ~moment2 itu ~laptop nie ~gambar2 ~kamu kamu kamu..hehe

7 PERTAMA KALI DALAM HIDUP SAYA.. ~pakai spek (darjah 5)

~masuk hostel (form1-3) ~balik sorang2 dgn train dr kL-klate (form 4)

~drive mis red (form 5) ~jadik mc (dinner blok mase kat matrix)

~ade blog sdiri (Feb 2008) ~naek vespa cik pUteh!! (bbrp jam yg lalu)…sronOt2!! hehe

7 ORANG BERTUAH MENJAWAB SOALAN SOALAN2 DI ATAS.. ~semma ~kanda ~ jiran_arih ~senior_mR.am ~ wanda ~ peruz ~zazie

Jwb jgn x jwb weyyy..

hehhehee~

Tuesday, October 14, 2008

teke mOlek weh serow~

Weyh…ak letih aa…td ak da tulis pjg2 kat sini..tp ak delete…fikiran ak becelaru,kacau bilau,gundah gulana dan sebagainya…ak lapar..rase nk mkn papa roti…tp mls nk drive kuar…smoga mlm ni ak mimpikn papa roti… msti kenyang..hohhooho~

Sunday, October 12, 2008

Untuk Awak~

Awak,
Hari ni awak nampak serabut
Semua orang kutuk
Tapi ada gak hati yang puji
jadik you can always count on me...

Awak,
Hari ni saya senyum kat awak
Tapi awak tak pandang saya
Jadik senyum pun tak gune

Awak,
Hari ni awak tegur saya
Tapi saya buat2 pekak
Padahal nak elak daripada tak boley berenti borak

Awak,
Hari ni saya tegur awak
Tapi saya tego awak dalam hati
Jadik awak tak penah dengar all the gud lucks
and take care hari2

Awak,
Hari ni kita duduk semeje
Tapi raser cam jauh giler
Padahal tak sampai sedepa

Awak,
Hari ni awak beratur belakang saya
Tapi saya tak tau nak cakap ape
Jadik saya blah mcm tu ajer

Awak,
Hari ni berubah situasi
Tapi saya still kat sini
Padahal dah kosong tak berisi

Awak,
Hari ni saya nampak awak kat Mc D
Tapi awak tak macam dulu lagi, dah berteman
Jadik saya terdiam sendiri

Awak,
Hari ni saya dah janji..nak pergi
Tapi tak tau kenape tak boley pegi

Awak,
Hari ni saya menyesal ade ego yang tinggi
Tapi dah takde harapan kat sini
Jadik nak tak nak terpakse sendiri

Awak,
Hari ni hari terakhir nampak awak
Tapi awak tak toleh sini
awak focus kat tv

Awak,
hari ni saya tgk gambar kiter senyum
tapi gambar tinggal gambar
nak buang sayang
nak simpan sedey

Awak,
besok antare kita
ader balai berlepas
besok tak de besok untuk saya
besok jugak tak de besok untuk awak

Awak,
semoge satu hari nanti
saya menginsafi diri
tak nak ada ego tinggi lagi
buat sakit hati

Awak,
sebelum pergi
hari ni..kat sini
saya janji...
semua ni untuk awak
Sebab kenal awak anugerah terindah penah
saye miliki...


(^ ~)v

p/s: taken from someone's frenster...syhhhhhhh ;P

Monday, October 6, 2008

sayasayangkamu

 
ma familia...eh,mcm x ckup forum lg neh...jap2...

 
haa..ni pon dak aLif..


aiman-akue-mUmma-zaziE

 
hot sis...zatie & zazie...ahaks~


 
 aku,dia & vEspa....=p