Sunday, October 12, 2008

Untuk Awak~

Awak,
Hari ni awak nampak serabut
Semua orang kutuk
Tapi ada gak hati yang puji
jadik you can always count on me...

Awak,
Hari ni saya senyum kat awak
Tapi awak tak pandang saya
Jadik senyum pun tak gune

Awak,
Hari ni awak tegur saya
Tapi saya buat2 pekak
Padahal nak elak daripada tak boley berenti borak

Awak,
Hari ni saya tegur awak
Tapi saya tego awak dalam hati
Jadik awak tak penah dengar all the gud lucks
and take care hari2

Awak,
Hari ni kita duduk semeje
Tapi raser cam jauh giler
Padahal tak sampai sedepa

Awak,
Hari ni awak beratur belakang saya
Tapi saya tak tau nak cakap ape
Jadik saya blah mcm tu ajer

Awak,
Hari ni berubah situasi
Tapi saya still kat sini
Padahal dah kosong tak berisi

Awak,
Hari ni saya nampak awak kat Mc D
Tapi awak tak macam dulu lagi, dah berteman
Jadik saya terdiam sendiri

Awak,
Hari ni saya dah janji..nak pergi
Tapi tak tau kenape tak boley pegi

Awak,
Hari ni saya menyesal ade ego yang tinggi
Tapi dah takde harapan kat sini
Jadik nak tak nak terpakse sendiri

Awak,
Hari ni hari terakhir nampak awak
Tapi awak tak toleh sini
awak focus kat tv

Awak,
hari ni saya tgk gambar kiter senyum
tapi gambar tinggal gambar
nak buang sayang
nak simpan sedey

Awak,
besok antare kita
ader balai berlepas
besok tak de besok untuk saya
besok jugak tak de besok untuk awak

Awak,
semoge satu hari nanti
saya menginsafi diri
tak nak ada ego tinggi lagi
buat sakit hati

Awak,
sebelum pergi
hari ni..kat sini
saya janji...
semua ni untuk awak
Sebab kenal awak anugerah terindah penah
saye miliki...


(^ ~)v

p/s: taken from someone's frenster...syhhhhhhh ;P

8 comments:

  1. esh. len macam je post..... ngee.. btw, jangan jadik ego, nanti kite mrane.. huhuhuhuhu...
    siyes, me da serik.. ngeeee...

    ReplyDelete
  2. hehhehee....aceli nOt frOm me 100%...(kredit to miss airynnz)... very da tOuching kn?? hihhii~

    ReplyDelete
  3. awk....
    awk......
    awk........
    awk zazie kan?
    eh..awak zatie upenye..
    sowiii..silap ore pulop..
    haha...

    ReplyDelete
  4. hahhhhahhaakk~

    bg penampaq laju2 kang..

    ReplyDelete
  5. aku dah agak..kau mana gheti nak tulis macam ni...hahaha..kau buta seni sajak ni..muahahha...

    ReplyDelete
  6. tapi baru aku terperasan...kau sedang feeling gak skang ni kan..hahahha...kau sedang kejauhan nampaknya...

    ReplyDelete
  7. cheit! kalo ak bwat kang takot korang gelak x brenti plk..hahhaah

    wey2..mne ade ak kejauhan...ade je kat sini..hihi

    ReplyDelete
  8. hahaha. leh ah mintak tolong kat die skali. kuikuikui. ( nak jugak nempel..) haha

    ReplyDelete